Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Adatvédelmi nyilatkozat

​A Féltucat Kft. igyekszik gondoskodni arról, hogy adatai biztonságban legyenek, amikor szolgáltatásainkat igénybe veszi.

A Féltucat Kft. kezeli azokat a személyes adatokat, amelyeket Ön megad nekünk, személyes adataiért a magyar adatvédelmi törvényeknek megfelelően igazodik.

Olyan személyes adatokat tárolunk Önről, amelyeket Ön ad meg nekünk, amikor például rendelést ad le, vagy kapcsolatba lép az ügyfélszolgálatunkkal.


Személyes adatait a következő célokra használhatjuk fel:

  • Az Ön személyes vásárlói fiókjának létrehozása és kezelése.

  • Az Ön rendeléseinek feldolgozása és a visszáruk kezelése online szolgáltatásunknál.

  • Szöveges értesítések küldése a kiszállítás állapotáról.

  • Hogy kapcsolatba léphessünk Önnel, ha az áru kiszállításakor problémába ütköznénk.

  • Hogy megválaszolhassuk kérdéseit, és értesíthessük az új vagy megváltozott szolgáltatásokról.

  • Szolgáltatáshoz köthető rendszereink tesztelése és javítása.

  • Szolgáltatásaink nem megfelelő vagy nem rendeltetésszerű használatának megelőzése.
     

Adatait addig tároljuk, amíg erre a fenti célok teljesítéséhez szükség van, vagy ameddig a törvény előírja. Ezt követően a személyes adatait töröljük.


Önnek bármikor joga van információt kérni az általunk tárolt személyes adatairól . Amennyiben egy adat helytelen, hiányos vagy lényegtelen, Ön kérheti, hogy az információt javítsuk vagy távolítsuk el. Az adatokat nem távolíthatjuk el, ha azok megtartását törvényi előírások, például számviteli szabályok rögzítik, vagy ha az adatok megtartását más törvényi alap indokolja.

 

Az adatait soha sem adjuk át/adjuk el/cseréljük el marketingcélokból.

 

A kártyás vásárlások lehető legnagyobb biztonsága érdekében minden információt titkosított formában küldünk el. Ez azt jelenti, hogy az információ biztonságos kapcsolaton megy át, és az Ön kártyaadatait nem olvashatják le külső felek. A kártyás vásárlások során egy meghatalmazott kifizető ügynökkel dolgozunk együtt, így közvetlenül a bankjánál ellenőrizhetjük, hogy a kártya érvényes a vásárláshoz. Kifizető ügynökünk a nemzetközi PCI DSS szabványnak megfelelően dolgozza fel kártyaadatait, amelyet a VISA, a MasterCard, az American Express és a JCB kártyatársaságok fejlesztettek ki. Ez azt jelenti, hogy a kártyaadatokat nagyon magas biztonsági szinten dolgozzuk fel. Amikor kártyával fizet, fenntartjuk a jogot személyazonossága ellenőrzésére.

 

 

Az Ön által megadott adatokat a feltucat.hu kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve amennyiben ezt jelezte a regisztráció folyamán akkor hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki a feltucat.hu - tól kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni.

Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.