Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mesés minták a Féltucatban!

Mesés minták a Féltucatban!

Mitől olyan különleges ezek a gyerekruhák? Olvass tovább és megtudod!

Rengeteg tanulmány született a mesék fontosságát illetően. Nem véletlen.

Egy idős a beszéddel. Lelki szükséglet minden gyermek számára, hiszen ilyenkor építik a képzeletüket.

A meséken keresztül fontos emberi kapcsolatokat, ok-okozati összefüggéseket értethetünk meg velük, már egészen kicsi koruktól fogva.

 
Az anyag puhaságán, és természetességén túl nagyon nagy gondot fordítunk a minták kiválasztására is.
 
Fontos számunkra, hogy a gyerkőcökre jellemző jókedvet sugallják az általunk megálmodott ruhák.
 
Egyfajta küldetésünk, hogy azok a gyerekek akik tőlünk válaszhatnak sapkát, felsőt vagy bármit, egyúttal kifejezhessék önmagukat is.
 
Legyen autó, vagy munkagépmániás, esetleg hercegkisasszonyos vagy vagány állatbolond nálunk mindenki találhat számára kedves mintát!
 
(Bőven lesz idejük "megfelelni" a társadalom által kreált normáknak öltözködést illetően (is!) had élvezzék a gyerekkort, és engedjük meg nekik, hogy gyerekként öltözhessenek)

 

Úgy is mondhatnám: mesés mintáink vannak, melyekből csudálatos történetek kerekedhetnek. Apropó történetek!

Egyre népszerűbb a szülők körében, hogy nem csupán hagyományos módon olvassák a meséket, hanem néha - vagy akár rendszeresen - ők maguk kreálnak történeteket!

Ezek általában a lurkó által megadott elemekből építkeznek, de a Féltucat gyerekruhái is kiváló ispirációt adhatnak ezekhez a mesékhez!
 

A napokban jött is egy visszajelzés, az egyik hálózsákunkkal kapcsolatban, hogy mennyire szeretik, mert minden nap arról mondanak el egy történetet lefekvés előtt. Mondanom sem kell mennyire örültem.

A másik dolog az érintés. A gyerekek ösztönösen is képesek saját magukat megnyugtatni, ennek egyik eszköze az érintés, simogatás. A gyerekek nagyon szeretik a puha és selymes tapintású dolgokat, ez pedig segíthet, hogy mihamarabb elcsendesedjenek és

szó szerint álomba ringathassák magukat. Nem véleltlenül alkalmaznak wellsoft és plüss anyagokat babatakarókhoz és kellékekhez:) 

 

Próbáljátok ki egyszer és írjátok meg, milyen mesék születtek a ruháink mintáiból!


Az én kedvenc történetem:

Egy véletlen folytán ismertem meg a Féltucatot azonnal feltűnt mennyire ötletesek és viccesesek a minták.

De ami méginkább megfogott, hogy nem csupán rózsaszín, lila vagy pinkszínű ruhák, ha kislányak keresel ruhát, 

vagy dínós és kék+zöld ruhák tömkelege ha fiúnak, hanem megannyi opció amelyek vidámak, puhák és rengeteg "szülő segítő aprósággal" vannak ellátva.

Aztán mindenre fény derült. Ha valaki tudhatja, mi fán terem a praktikus gyerekruha, az nem más, mint 2 anya, aki már felnevelt 6 gyereket:)


anna.

Tartalomhoz tartozó címkék: hálózsák sétálózsák