Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Amit a hordozós nadrágokról tudni kell.

Amit a hordozós nadrágokról tudni kell.
Hordozol? Gondot okoz a mosható pelenka mérete, mert nem fér bele a legtöbb nadrágba? Olvass tovább és ismerd meg a Féltucat baggy nadrágjait:)

Régen azok az asszonyok kötötték magukra gyermekeiket, akik nem tehették meg, hogy otthon maradhassan a kicsivel, ma pedig egyfajta státuszszimbóluma a jóanyaságnak, ha minél babacentrikusabban oldod meg a helyzetet. Trendek jönnek és mennek, mindenesetre a babának az anyja mellett van a legjobb helye, legyen az rákötve, babakocsiban, vagy bárhogy.

De ma már nem ilyen egyszerű a dolog. Sok anya nem akar vagy nem tud 3 évig csak otthon lenni, arról nem is beszélve, hogy nem mindenki számára elérhető közelségben van a könnyebb boldogulást segítő nagyszülők vagy jóbarátok, akik leugranak helyettünk a boltba, elintézik az ügyeket. Mindenesetre ha már el kell indulni, sokszor felmerülhet, hogy milyen az ideális ruházat egy baba számára.
Számos különböző fazon közül választhattok gyereknadrágot.
Hordozós fazonnak az ejtett ülepű szabásvonallal készült nadrágunkat szoktuk ajnálani. Ez egy lezser állású, magasított derékrésszel ellátott rugalmas nadrág.
De kezdetekkor készítettük nagyobb méretekben is (egészen 116-os méretig!), ezért eleinte "csak" vagány gyereknadrágnak szántuk:)

Bőven van helye a mosipelusnak és a hagyományos pelusnak is. De ami a leginkább mellette szól az az, hogy a passzékat úgy alakítottuk ki, hogy kellő hossza hajtva tovább hordható legyen.
Nem csupán erre az időszakra jellemző, hanem úgy általában a gyerekre, hogy van hogy hetente, havonta majd félévente ugyan, de méretet váltanak.
Ez valósággal követhetetlen és anyagi csőd. Azonban nem lehetetlen. A számos eltérő testalkatról már nem is beszélve.

Könnyű feladhatóság és kényelem. A Féltucat baggy fazonú nadrágjai mindezeknek a kritériumokat eleget tehet.
Ügyelünk a kiszabásnál a minták illeszkedésére, a varrás minőségére (nem hobbi varrógéppel készülnek, a ruháink ;)

Ezeket a szempontokat szem előtt tartva terveztük meg "baggy pants" nadrágunkat, és az egyre növekvő igények hatására a különböző évszakokhoz igazítottuk őket:

  • Készítünk egyrétegű, vékony pamut nadrágokat
  • Aztán létezik kétrétegű megoldás is, amelyet úgy alkottunk meg, hogy mindkét oldalán viselhető legyen, attól függően, hogy milyen kedvetek van:)
    (Ez ha úgy tetszik: két vékony pamut réteg ad egy vastagabbat, de még mindig kényelmes, nem akadályozza a gyerek mozgását:)
  • Készülhet pamut futter anyagból, amelyet leginkább a köznyelvben "melegítő- vagy szabadidő" ruhaként szoktak emlegetni, ez egy kicsivel stapaíróbb anyag:)
  • és végül van TÉLI verziónk is, amelyet pamutplüss anyaggal béleljük:)

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hordozos nadrag